Blog

10 ting du ikke vidste om mig

Her har du en lille liste over 10 ting, som du (måske) ikke vidste om mig. Du kan læse den hvis du vil lære mig lidt bedre at kende og er nysgerrig på hvem Sofiia er. Her kommer de 10 ting:

1. Jeg sprang ud som selvstændig numerolog, da jeg var 23 år og har levet af det lige siden. I min forretning har jeg klienter til navneskiftesessioner eller virksomhedssessioner, og derudover laver jeg også online undervisning og kurser. Jeg var rædselsslagen, da jeg skulle starte min virksomhed og alle skulle se, at jeg var sådan en ”mærkelig” spirituel en.. Det er jeg heldigvis kommet over nu!

2: Jeg bor sammen med min kæreste og vores to samojedehunde, Bastian på 1 år og Rosie på 3 år, i naturskønne Silkeborg. Jeg boede i Aarhus i 6 år før jeg flyttede til Silkeborg og Aarhus vil altid have en særlig plads i mit hjerte, så måske flytter vi tilbage på et tidspunkt.

3: Jeg skiftede navn for første gang, da jeg var 15 år. Jeg legede selv numerolog og fandt ”gode” navne. Det resulterede i, at jeg konkluderede at numerologi ikke virkede og jeg skiftede tilbage til mit gamle navn, da jeg var 17 år. Da jeg var 22 år fandt jeg ud af, at jeg havde skiftet til et uharmonisk navn og det var derfor, at det ikke virkede efter hensigten. Her lærte jeg en vigtig lektie: Lad være med at lege numerolog, når du ikke er det. Numerologi er et værktøj, der skal bruges om omtanke og respekt!

4: Jeg er vokset op på Tunø. En lillebitte ø med ca 100 indbyggere og vi var kun 8-12 børn i skolen da jeg var lille. To af dem var mine søskende og alle børn blev undervist i samme klasselokale – uanset klassetrin!

5: Tidligere i mit liv har jeg døjet med både depression og alvorlig stress. Jeg kom ud af det, da jeg skiftede mit navn og derefter skabte et liv, som passede til mig i stedet for at gå og prøve at passe ind i et liv, som slet ikke var skabt til mig. Jeg har ikke været stresset eller deprimeret siden.

6: Jeg er ret introvert og sensitiv. Jeg elsker at være alene og det passer mig glimrende, at jeg arbejder hjemmefra og alt mit arbejde foregår online.

7: Jeg er halv islænding, da min far kommer fra Island. Jeg har dog altid boet i Danmark, men jeg har halvdelen af min familie på Island. Jeg mistede min far i en bilulykke, da jeg var 13 år, så jeg har ikke specielt meget kontakt med min familie på Island. I sommeren 2019 skal jeg til Island med mine søskende for at se landet og besøge familien vi har deroppe.  

8: Jeg er uddannet i bla. Soul Realignment og Theta-healing. Jeg har taget kurser i både Danmark og England. Jeg udbyder ikke healing i min forretning, men bruger det indirekte i alt hvad jeg laver. Derudover så elsker jeg tarot- og englekort. Min samling tæller over 50 sæt😅
9: Jeg troede i mange år at jeg skulle være psykolog. Da jeg begyndte at læse psykologi på uni stod det dog hurtigt klart, at det ikke var min vej. Psykologien blev for kasseorienteret for mig og for ”videnskabelig”. Jeg ser holistisk på mennesker og jeg er fuldstændig ligeglad med om noget kan bevises eller ej, så længe det virker og giver mening for mig.

10: Jeg er meget æstetisk. Jeg elsker smukke blomster, krystaller, design og alt der er en fryd for øjet. Mit hjem betyder derfor også en del for mig. Smukke opgivelser opløfter min energi og betyder, at jeg har det godt. Jeg drømmer om at bo et sted, hvor der er en smuk udsigt til vand, derfor kigger vi lige nu på huse, der kan opfylde den drøm.

Bonusinfo: Jeg har tit mad-cravings, hvor jeg tænker på det samme fødevare hele tiden og bare MÅ have det. Det er heldigvis ofte en frugt eller grøntsag. Lige nu ELSKER jeg tørret mango. Min søster har regnet ud, at jeg bruger 900 kr på tørret mango om måneden. Det er worth every penny!🤣

Tak fordi du læste med!

Kærligst Sofiia,

Spirituel Mentor & Numerolog