Blog

10 tydelige tegn på, at du er klar til et numerologisk navneskifte

Et numerologisk navneskifte er bestemt ikke for alle. Faktisk er det for de færreste! Det er et fåtal af mennesker, der er villige til at gå vejen og skabe et liv, der føles vanvittig godt og nærende på alle planer. Et numerologisk navneskifte springer rammerne for hvad der er muligt for dig – du får et helt nyt energifelt at arbejde i. Det betyder, at du kan skabe og tiltrække det du ønsker dig, hvis du altså er villig til at gå vejen og arbejde med dine nye energier. Numerologi er det mest effektfulde værktøj jeg nogensinde er stødt på. I dette blogindlæg kan du læse om de 10 klokkeklare tegn på, at du er klar til at skifte navn numerologisk.

1. Du støder på numerologi igen og igen
Jeps. Numerologi mig her og numerologi mig der. Du hører folk tale om det, du støder på numerologer, du ser noget på facebook, du læser om det. Det kan være overalt. Måske får du pauser, men der kommer altid lige et lille hint igen. Det er ikke for sjov, at universet prikker til dig! Lyt nu efter. Du ville slet ikke lægge mærke til numerologi, hvis der ikke var noget for dig at hente gennem dette værktøj – det ville slet ikke interessere eller fange dig.

2. Du løber ind i de samme mønstre/udfordringer igen og igen
Ja, det er altså virkelig frusterende, når de samme temaer udspiller sig igen og igen, selvom du HAR arbejdet med dig selv og gjort en masse for at bryde dine uhensigtmæssige mønstre. På et tidspunkt får du nok! Det er her numerologien kommer ind i billedet og sætter en stopper for de evigt tilbagevendende udfordringer, hvis du altså er klar til at give slip.

3. Du har prøvet alt muligt, der ikke har givet dig de resultater du ønskede
Måske har du haft lyst til at give op og har tænkt, at livet bare ER sådan for dig? Hårdt? Svært? Det er SÅ demotiverende, når du har lavet en masse arbejde, men alligevel ikke har fået ”roden” med. Det er jo ikke fordi du ikke har udviklet dig og har fået en større bevidsthed, men det føles bare aldrig helt godt, når du ikke kan slippe de gamle udfordringer helt.

4. Du ved ikke helt om du tror på, at numerologi kan gøre en reel forskel
Selvfølgelig er du usikker på om numerologien virker. Du har jo ikke prøvet det endnu! Måske har du hørt blandede rygter om numerologi eller måske kender du ikke et øje, der har erfaring med det. Når du begynder at tænke: ”Det virker sikkert ikke og det er ikke værd at prøve.” Så overvej lige, om det er din frygt der taler. Det kunne jo være, at et navneskifte var NØGLEN, som lukker den dør op, du har banket på i årevis. 

5. Du er bange for hvordan dine omgivelser vil reagere på et evt. navneskifte
Det er HELT normalt. Vi er folkdyr og vi hader at skille os ud. Helt evolutionært er det decideret dumt at gøre noget andet end flokken, så langt de fleste har modstand på at gøre noget, som falder i ”anderledes” kategorien. Og hvad siger de andre ikke? Ja, det er noget der fylder hos de fleste. Hvis du har de her tanker, så vid, at det er ego-støj. Dit ego synes det er SÅ ubehageligt, at skulle gøre noget andet end du plejer og det kan fx udmønte sig i bekymringer om hvad de andre mon tænker om et evt. navneskifte. Du får hjælp til at håndtere denne problematik ved en session hos mig.

6. Du har modstand på numerologi
Ja, det lyder måske mærkeligt, men dem der har størst modstand på numerologi er ofte dem, der har allermest brug for den. Så hvis du føler dig draget, men samtidig synes det er alt for skørt eller du fx har modstand på at få et nyt efternavn eller lign, så er navneskiftet lige noget for dig. Det handler ofte om modstand på nemhed og det gode liv. Det er selvfølgelig helt ubevidst. Lidt irriterende ikke?

7. Du er villig til at gøre noget nyt
Du er nået til et sted, hvor du er villig til at gøre det der skal til. Du er villig til at satse hele butikken og tage skridtet, selvom du ikke aner hvad der sker på den anden side. Du er usikker, bange og frygter måske en hel masse, men på den anden side, så ved du også at det hele nok skal gå. Du er i hvert fald klar til en hel ny måde at arbejde med dig selv på. 

8. Du mærker et kald på at skifte dit navn
Måske aner du ikke hvorfor, men du kan mærke at det skal du bare. Du ved måske ikke så meget om numerologi og du synes måske det er mærkeligt, dyrt eller skørt, men du ved bare at det skal du. Hvis det er dig, så vid at det er helt normalt. Din sjæl har fået taletid og du lytter. Det handler om, at du er klar til at leve et liv i overenstemmelse med din essens. Den du er kommet her for at være. Du har udlevet alt det, som dine gamle navne havde at byde på og nu er du klar til noget nyt. Det er fedt!

9. Du er typen der tager 100% ansvar for dit liv
Du ved godt, at nye resultater kræver nye handlinger – uanset hvad du hedder. Numerologi er det længste du kan komme fra et quick-fix. Det kræver nemlig seriøst mod og handling, at gå vejen efter et navneskifte. Du får hævet din vibration gevaldigt med et navneskifte og du begynder derfor at tiltrække nye omstændigheder, tanker, personer og muligheder! MEN hvordan du forvalter dine nye muligheder er op til dig. Du skal derfor være klar til at tage 100% ansvar for dit liv. Du skal være klar til at give slip på alt det gamle – hvis du tør det, så lover jeg dig, at dit liv bliver både nemmere, sjovere og meget mere nærende. Du kan skabe et liv, der passer til den DU er. 

10. Du føler ikke, at du udlever dit fulde potentiale lige nu
Du er typen der har et stort bidrag til verden. Du kan godt mærke det inderst inde, selvom du måske har svært ved at anerkende det. Det er vigtigt for verden, at du tør træde frem og bidrage med det, du er kommet her for. Der er mennesker derude, der har brug for dig og det du kan. Når du ikke udlever dit fulde potentiale, vil du føle dig utilfreds, eller i bedste tilfælde, mellemtilfreds. Du vil føle der mangler noget. Navneskiftet kan opløse de blokeringer der ligger til grund for, at du holder dig selv tilbage. Numerologisk kan vi også klarlægge hvad dit bidrag er og hvordan du udlever det.

Kunne du genkende dig selv i et eller flere af tegnene på, at du er klar til et navneskifte? Er du en af de få, der tør gå vejen? Jeg vil elske at hjælpe dig videre – du kan læse meget mere om en navneskifte-session hos mig her.  Skriv til mig via kontaktformularen her eller på info@sofiia.dk, hvis du har spørgsmål.

Er du blevet nysgerrig på hvad dine navne fortæller om dig, så kan du prøve min navneberegner og få en lille smagsprøve på energierne i dit navn. 

Tak fordi du læste med!

Kærligst,

Sofiia

Spirituel Mentor & Numerolog