Blog

3 ting jeg har lært af at skifte navn numerologisk

Jeg vil gerne dele min personlige erfaring med at skifte navn numerologisk. For kan numerologi skabe reel forandring i vores liv? Virker det virkelig? Netop i disse dage er det tre år siden jeg skiftede mit navn via numerologien, i den forbindelse vil jeg dele de tre vigtigste erkendelser, jeg har gjort mig gennem de sidste tre år .

Det har på alle måder været en vild rejse. Jeg havde aldrig nogensinde troet, at den session jeg havde hos en numerolog og det efterfølgende navneskifte, ville ændre mit liv så radikalt, som det er tilfældet.

Her kommer de tre vigtigste indsigter, jeg har fået efter mit navneskifte:

1. Du kan ikke løbe fra din essens – den du er inderst inde.

Hvis du lever et liv, der er i uoverensstemmelse med hvem du er inderst inde, så vil du være utilfreds eller i bedste tilfælde mellemtilfreds. Der vil altid være følelsen af mangle noget og livet føles bare aldrig godt og i flow – i hvert fald ikke på alle områder på én gang. Jo mere du lever ude af alignment med hvem du er, jo værre vil du have det. Hvis det er rigtig slemt, vil du på sigt kunne opleve kraftige reaktioner som fx stress, angst eller depression. Hvis du derimod begynder at tage valg, der er i overensstemmelse med din essens, så vil du opleve et liv i overvejende flow, hvor det føles godt og du uden knoklen kan bidrage med det, du er kommet til jorden for.

Jeg har tidligere i mit liv været ramt af både stress, angst og depression og det er så tydeligt, at det opstod fordi jeg igen og igen overhørte den indre stemme, der prøvede at guide mig til at tage valg, der var i overensstemmelse med min essens. Problemet var bare, at frygtens stemme, samfundets stemme og alle mulige andre stemmer overdøvede den indre stemme. Det var først efter mit navneskifte, at jeg fik modet og evnen til at lytte – og handle efter det.

2. Du kan ikke leve fra din essens, hvis du ikke kender den.

Det her er et af de største problemer overhovedet. Vi bliver skolet i at skulle leve op til hel masse og passe ind i en masse kasser. Samfundskasser, vores forældres kasser og vi har lært hvad der er ”rigtigt” og ”forkert.” – chancen for at du passer perfekt ind i det og kasserne er i tråd med din essens er meget lille. Især hvis du læser med her. Du passer ikke ind i nogle kasser, du er helt unik og er skabt til at skabe din helt egen kasse. Det kan bare være super svært at se, hvordan den kasse skal se ud – både i dit arbejdsliv og privatliv, hvis du ikke ved hvad der er i tråd med din essens. De fleste vil gennem livet lære deres essens at kende gennem erfaring, men ofte er det hårde læringer som fx stress og herefter en kursomlægning. Der er ingen grund til at tage den vej. Numerologien kan fortælle meget detaljeret om hvem du er – og hvem du er født til at være. Det er meget nemmere at lave sin egen kasse, hvis du har retningslinjerne. Når du ved hvad dit livsformål er, hvor dine potentialer gemmer sig og hvad dine udfordringer og udviklingspunkter er, så har du mulighed for at leve fra din essens – for du kender den.

3. Hvis dine navne støtter dig, bliver det nemmere at leve fra din essens

Det gør livet nemmere at skifte dit liv, fordi du får energier der STØTTER din essens. Det kan være svært at skulle gå imod normer og turde leve fra essensen, men hvis du bliver støttet og kan mærke det, bliver det så meget nemmere. Jeg har aldrig prøvet noget mere effektivt end numerologien, som redskab til at leve et liv, der føles godt på daglig basis. Coaching, healing, orakelkort, mindset-arbejde osv er rigtig gode hjælpere som jeg selv benytter mig af, men numerologien skaber den dybeste mulige (og vedvarende) forandring. Det gør den, fordi vi arbejder med de universelle love og det er enormt powerfuld. Numerologi virker fordi vi arbejder aktivt med Loven om tiltrækning, loven om vibration og loven om årsag og virkning.

Mit liv er i den grad blevet nemmere her 3 år efter mit første numerologiske navneskifte, men det handler om at jeg i dag lever et liv, der er i overensstemmelse med min essens. Jeg fik støtten og så gik jeg vejen. I dag arbejder hjemmefra og kun online, hvilket passer min sensitive system og introverte energi godt. Jeg siger kun ja til de ting, jeg virkelig har lyst til – pligt er ikke noget jeg arbejder med. Jeg deler gennem mit arbejde min spirituelle indsigt og visdom til gavn for andre mennesker, det giver mig en dyb glæde. Jeg hygger mig generelt bare utrolig meget – gerne i selskab med min kæreste og vores to store uldtotter.

Sådan har det langt fra altid været. Mit liv inden mit navneskifte var præget af knoklen, prestige og hvad der så godt ud på overfladen. Jeg var umådeligt træt, udbrændt og stresset, fordi jeg blev ved med at presse mig selv til at leve i andres kasser. Jeg turde simpelthen ikke bygge min egen og jeg kunne ikke se, at det nogensinde kunne lade sig gøre. Men det kunne det – selv de dybeste mønstre kan brydes med det rigtige værktøj.

Hvis du er nysgerrig på om et navneskifte skal være en del af din rejse, så kan du læse mere om en navneskifte session hos mig her

Tak fordi du læste med,

Kærligst,

Sofiia Søgren
Spirituel Mentor & Numerolog
www.sofiia.dk