Blog

De bedste bryllupsdatoer

Dette blogindlæg handler om betydningen af en bryllupsdato. Jeg kommer med bud på de bedste dage at gifte sig og med en forklaring på, hvorfor det har så stor betydning for ægteskabet hvilken dato man vælger.  Jeg kommer også ind på emnet omkring navneskifte i forbindelse med indgåelsen af ægteskab. 

Hvorfor er datoen vigtig?
Når vi giftes os har det stor betydning spirituelt set, fordi der indgås en pagt imellem to sjæle.

Vi bliver ligesom smedet sammen på sjæleplan og vi bliver derfor forenet og forbundet på et helt andet plan, end hvis vi blot er kærester. Bryllupsdatoen er ”fødselsdagen” for ægteskabet og har derfor stor betydning for det samliv og den kærlighed, der skal udfolde sig resten af livet.

Vibrationerne sætter rammerne
Den samlede dagsvibration på dagen for indgåelse af ægteskab sætter rammerne for forholdet. Ligesom at vi bliver født ind i bestemte vibrationer, bliver ægteskabet også “født” ind i bestemte vibrationer som har betydning. Vi har selvfølgelig vores frie vilje her på jorden og vi bestemmer i høj grad indholdet indenfor rammerne. Men hvis rammerne er gode, så er der et bedre fundament for kærlighed og lykke. Det er derfor fordelagtigt at vælge en bryllupsdato, der støtter op om det man ønsker ægteskabet skal indeholde.

De bedste datoer
Der er mange super gode datoer at blive gift på. Og du kan ikke vælge forkert, der er altid en grund til, at den bliver som den bliver. Det handler dog ikke kun om vibrationen fra selve datoen, men er selve dagen god, så er man kommet et langt stykke hen ad vejen.

De bedste datoer for indgåelse af ægteskab er: D. 6, d. 10., d. 19., d. 23 eller d. 24. I hvilken som helst måned i et hvilket som helst år.

D. 6 og d. 24.: Disse datoer er særligt gode, fordi det begge er 6’er dage. De har forbindelse til planeten Venus og derfor er 6-tallet kærlighedsvibrationen i numerologien.

Der ligger en enorm omsorg, kærlighed, familieværdier og et ønske om at hjælpe hinanden i 6’er energien.

6-tallet vibrerer også med en god portion stædighed og vedholdenhed, så husk at give slip engang imellem, du behøver ikke altid få ret. 6-tallet er repræsenteret af ”De elskende” i tarottens verden. Alt i alt skaber den stærke, men kærlige venusvibration smukke rammer for ægteskabet.

10.: Denne dato er særlig god, fordi den oser af kærlighed. Vibrationen bag d. 10 kaldes kærlighedens eller lykkens hjul. Oldtidens numerologer beskrev d. 10 som en dato fyldt med kærlighed og lys.

De to tal i datoen symboliserer skabelsen selv. 1-tallet er manden og 0’et er kvinden. Sammen er de skabelsen.

10-tallet er repræsenteret af lykkens hjul i tarottens verden. 10 har både en skabende kraft og en nedbrydende kraft i sig, det er derfor vigtigt, at man har et afbalanceret forhold inden et ægteskab indgås d. 10, så man er sikker på, at man ikke får den nedbrydende kraft at mærke. Alt i alt skaber d. 10 en smuk og fordelagtig ramme om ægteskabet, når man har valgt hinanden til i dyb kærlighed.

19.: Denne dato er særlig god, fordi den oser af lykke, lys og positivitet. Det er en meget heldig og fordelagtig dato for ægteskab, da den vibrerer med altid at se det positive hos hinanden. Der er stor kærlighed, livsglæde og lykkebobler forbundet med denne energi.

D. 19. lover en heldig fremtid, succes i ægteskabet og lover støtte og opmuntring af hinanden i svære tider.

Vibrationen er repræsenteret ved ”solens kort” i tarottens verden. Alt i alt en meget smuk og ophøjet energi at blive gift ind i.

23.: Denne dato er særlig god, fordi den vibrerer med en helt særlig grad af beskyttelse oppefra – I vil derfor have ekstra beskyttelse mod uheld og ulykker igennem ægteskabet.

Vibrationen bag d. 23. er den højeste i numerologien og vibrerer til engleriget, der er derfor også en grad af guidance oppefra i denne vibration, som er fordelagtig for ægteskabet.

23 er repræsenteret af ”Mønternes Es” i tarottens verden. Vibrationen rummer en dyb kærlighed, tillid og beskyttelse. Vibrationen er blid og smuk og sætter derfor en fantastisk ramme om ægteskabet.

Skæbnetallets betydning
Når vi lægger alle tal i en dato sammen, fx 19-02-2018, (1+9+0+2+2+0+1+8 = 23), finder vi skæbnetallet. Det har stor betydning for ægteskabet, fordi det fortæller noget om den bagvedliggende vibration. Skæbnetallet fortæller om ægteskabets skæbne. Det er derfor utrolig vigtigt, at skæbnetallet har en positiv vibration, hvis ægteskabet skal holde og forblive lykkeligt. Det er ikke nok at datoen er god, hvis skæbnetallet er meget uheldigt.

Gode skæbnetal: 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24 og 33.   

Datoen skal passe til jer
Det bedste vil være at skræddersy en dato, der passer perfekt til dig og din partner og støtter jer bedst muligt. Hvis du ønsker min hjælp til at finde den perfekte dato til netop jer, kan du kontakte mig her . En bryllupssession koster 750 kr inkl moms og inkluderer en udregning af den bedste dato (i forhold til jeres ønsker) samt en kort skriftlig tolkning af energien på den udvalgte dato.  
Navneskift i forbindelse med ægteskabet
Det er meget normalt at ændre sit efternavn i forbindelse med indgåelsen af ægteskab. Det er dog ud fra et numerologisk synspunkt en rigtig dårlig idé, medmindre man rådfører sig med en numerolog.

Når vi ændrer navn – uanset om det er ét navn eller flere – så ændrer vi hele vores numeroskop. Når vi ændrer vores numeroskop, så ændrer vi vores livsomstændigheder.

Det betyder i mange tilfælde, at der sker markante ændringer hos den ene eller begge parter efter navneskiftet. Det kan føre til at ægteskabet får udfordringer fra start – fordi vi ændrer os, når vi skifter navn. Det er blot loven om tiltrækning, der giver ny feedback, når vi ændrer vores samlede vibration.

Hvis du er interesseret i at blive klogere på vibrationerne i dine navne, kan du læse om dem her

Hvis du ønsker min hjælp til at udregne den perfekte bryllupsdato, kan du booke en bryllup-session her

Tak fordi du læste med,

Kærligst,

Sofiia Søgren
Spirituel Mentor & Numerolog
www.sofiia.dkFacebook


Twitter


Google-plus

6 thoughts on “De bedste bryllupsdatoer

 1. Hej Sofiia

  Hvordan ser bryllupsdatoer ud for 2019? Er det de samme datoer, hver måned som er gode i 2019? Hvordan er 3’er året, at blive gift i numerologisk?

  Kh
  Kunuk

  1. Kære Kunuk,

   Tak for din kommentar. Ja, selve dagsdatoerne der er nævnt i blogindlægget er også gode i 2019. 3’er året handler på kærlighedsfronten om en ekstrem loyalitet, trofasthed og viljestyrke til at få tingene til at lykkes. Udfordringen ved 3’er energien er, at få vist følelser og snakke om dem, der er tendens til “pokerfjæs” og være lidt indesluttet med følelser. Kærligst Sofiia

Comments are closed.