Velkommen til den eneste online-uddannelse i den PRAKTISK anvendelige visdom fra numerologien OG Human Design!

Vil du elske at forstå dig selv og alle andre i dybden? Har du lyst til at guide mennesker til at komme hjem og leve deres liv på deres præmisser?

På uddannelsen til Certificeret Essens Guide bliver du på 6 uger indført i en helt unik kombination af numerologi og Human Design. Efter at have afholdt mere end 1000 en-til-en sessioner og undervist adskille uddannelseshold, har jeg har sorteret i de to discipliner og skabt en uddannelse, der lærer dig alt det, du kan omsætte i praksis. Alt det fluffy og ukonkrete energi-snak er væk. Du kommer til at dykke dybt ned i dit energetiske blueprint og du får redskaber til at skabe et liv, du ikke har brug for ferie fra. Du vil få kortlagt hvem du er inderst inde, hvad du er kommet for at udleve og hvordan du gør det i praksis. Vi har alle et helt unik energetisk aftryk, som kan bruges som en opskrift på, hvordan vi skaber et liv, der føles virkelig godt. Den opskrift skal du afprøve og tilsmage, så den bliver som du allerbedst kan lide den. Du skal tage dét med dig, der resonerer og så skal du igang med at hjælpe dine klienter til det samme. 

Uddannelsen forvandler dit syn på dig selv og andre mennesker for altid – for du genhusker pludselig hvem du er, hvorfor du er her og hvordan du skaber et liv i overenstemmelse med din essens – og så hjælper du andre med det samme!

Jeg glæder mig til at vise dig hvor vild kombinationen af numerologi og Human Design er. De to systemer supplerer hinanden på bedste vis. Hør hvordan Maria fra hold 3 bruger både numerologien og Human Design:

Afspil video

Genkender du dig selv i følgende?

√ Du allerede har prøvet at leve efter andres “kasser” og har erfaret, at du IKKE trives med at følge andres “opskrifter” på succes

√ Du er åben, intuitiv og brænder for at lære andre mennesker at skabe et liv fra deres essens

√ Du vil er vild med systemer og værktøjer til energiarbejde, men du er allermest interesseret i at omsætte det RESULTATER

√  Intuitivt ved du, at vi alle er unikke og har brug for forskellige redskaber, men du mangler værktøjer til at sætte ord på din inner knowing

√ Du gider ikke fluffy energiarbejde, der er er ukonkret og umuligt at implementere for dig selv og dine klienter

√ Du er interesseret i at få en uddannelse, du kan omsætte til indkomst med det samme

√ Du er typen der er i stand til at tage 100% ansvar og ved, at al forandring kræver at du handler i overensstemmelse med din nye viden

Uddannelsen kan være begyndelsen på et helt andet liv for dig - det er nemlig utrolig svært, at have bevidsthed om hvem du er og hvad du er her på jorden for, hvis du ikke lever det. Du bliver nærmest skubbet til at gå vejen. Det gjorde Christina også. På trods af en fancy stilling og en indtjening på 900.000 årligt var hun ulykkelig. I dag er hun selvstændig og lever sit kald for fuld udblæsning. Hør hende fortælle om hvordan mødet med Essens Guide uddannelsen og numerologien var startskuddet til den rejse:

Afspil video

Uddannelsen er ideel for dig:

√ Der allerede arbejder med mennesker, som fx coach, psykolog, behandler, mentor eller lign, og ønsker at tilføje en ny dimension til dine behandlinger/sessioner.

Der ikke tidligere har erfaring som selvstændig, men ønsker at starte op og tilbyde sessioner, forløb eller kurser.

√ Der er ikke ønsker at tilbyde sessioner, men ønsker at bruge din nye viden på dig selv og dine nærmeste.

Hvis uddannelsen kalder på dig, kan du være sikker på, at der er en årsag! Og den er vigtig. Det er vigtigt, at du går med det, der kalder på dig - også selvom det måske ikke altid giver mening på forhånd. Din sjæl snakker hele tiden og guider dig på vej. Dit job er at lytte. Hør hvordan Mariah fandt det hun ledte efter på Essens Guide uddannelsen:

Afspil video

Læs om de 6 online moduler på uddannelsen:

Modul 1: Numerologisk groundwork
På modul 1 lærer du bla:

♥ Hvordan du nemt udregner de numerologiske essens-energier

♥ De 9 energitypers personlighedtræk, talenter og udfordringer

♥ Hvilke livsformål essensen gemmer på

♥ Alt om energitypernes selvsabotagesmønstre – og hvordan du undgår at sidde fast i selvsabotage

Modul 2: Avanceret essensforståelse
På modul 2 lærer du bla:

♥  Hvad de dobbelte tal i fødselsdagen betyder

♥ At spotte unikke potentialer, talenter & udviklingspunkter 

♥ Hvilke karrierepotentialer der ligger i fødselsdatoen

♥  Hvad du er naturligt dygtig til uden at ane det

Modul 3: Det bedste fra Human Design
På modul 3 lærer du bla:

♥ Alt om energityperne i Human Design 

♥ Din strategi – skab resultater i overensstemmelse med din energi

♥ Hvordan du spotter når du eller andre er ude af essens

♥ At kombinere din numerologiske viden med human design

Jeg underviser kun i det essentielle fra numerologien og Human Design - dét du kan omsætte og bruge i praksis. Hør hvordan Christina oplevede undervisningen:

Afspil video

Jeg har valgt at lave uddannelsen 100% online, fordi det skaber enorm meget fleksibilitet for dig som deltager. Hør hvordan Mariah synes det fungerede at tage uddannelsen online:

Afspil video

Modul 4: Avanceret Human Design
På modul 4 lærer du bla:

♥ Hvordan din energitype tager beslutninger i alignment

♥ Hvordan du er designet til at kommunikere og dele dit budskab 

♥ Hvordan din energi fungerer i praksis

♥ Konkrete værktøjer til at leve efter din unikke essens

Modul 5: Essens Guide i praksis
På modul 5 lærer du bla:

♥ Hvordan du tolker effortless og intuitivt

♥ Hvordan du bygger en session op  – step by step

♥ At formidle din viden på en konkret og letforståelig måde

♥ Hvorfor du aldrig(!) behøver frygte en forkert tolkning eller at du ikke er dygtig nok

Modul 6: Få succes som Essens Guide
På modul 6 lærer du bla:

♥ Hvordan du sælger i overenstemmelse med din energi  (UDEN at blive puttet i en begrænsende kasse)

♥ At sortere i materialet og kun tage det med, som resonerer dybt

♥ At tiltrække de kunder du næres af at hjælpe

♥ At sætte de rigtige priser for dig og dine kunder

Læs hvad 6 tidligere deltagere på uddannelsen siger om forløbet:

Bonus 1: intensiv telegram support

Udover de 6 online moduler får du direkte adgang til Sofiia 2 gange ugentligt i de 6 uger uddannelsen varer. Via den gratis app telegram kan du skrive eller lave lydbeskeder til Sofiia, hvis du har spørgsmål til materialet eller på anden vis har brug for sparring til implementeringen af materialet. Sofiia hjælper dig også med business-sparring.

Bonus 2: 12 timers ekstra materiale

Du får adgang til optagelserne fra 6 x 2 timers live-undervisning. Indholdet fra undervisningen er bla. praktisk case-arbejde, så du kan se teorien brugt i praksis samt svar på spørgsmål fra tidligere deltagere. Du får altså 12 timers ekstra materiale, som er guld værd i implementeringen af den viden, du får på de online moduler.

Hopper og danser dine celler allerede?

Fedt! Men lad os lige få styr på det praktiske:

Hvornår starter uddannelsen? 

Da jeg er på barsel pt. er der løbende opstart – jeg tager max 3 deltagere ind ad gangen – skriv en mail til info@sofiia.dk for at høre hvornår det er muligt at starte næste gang.
 
Hvor foregår uddannelsen?

Uddannelsen er 100% online og du følger med hjemmefra din stue. Det kræver kun en internetforbindelse. 

Hvad hvis jeg har spørgsmål undervejs?
I got you! Du får 2 gange om ugen direkte adgang Sofiia via den gratis app Telegram, hvor du skrive eller lave lydbeskeder, så du aldrig sidder fast. Desuden får du adgang til optagelsen af 6 zoom kald a’ 2 timer afholdt med tidligere deltagere. Efter at have kørt 4 uddannelseshold er desuden min erfaring, at undervisningen efterlader få spørgsmål. 

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Når uddannelsen er slut har du mulighed for at stadig at tilgå materialet, så du har det til evigt eje. Det er dit ansvar at gemme evt. links til materialet forsvarligt.

Er der en eksamen?
Nej, men du bliver kun certificeret, hvis du fuldfører uddannelsen.
Hjælper du mig med min forretning?
You bet! Modul 5 og 6 handler om hvordan du bruger din nye viden i praksis og SÆLGER den! Derudover har du rig mulighed for at få min sparring, når der er åbent for spørgsmål via Telegram 2 gange ugentligt.

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til efterfølgende?
Når du har gennemført uddannelsen er du blevet klædt godt på til, at tilbyde klienter 1-1 sessioner eller på anden vis lave mentoring med de værktøjer du har lært. Du kan også vælge at kombinere din nye viden med noget du allerede kan, så du på den måde får tilføjet en ekstra dimension til dine sessioner eller kurser. 

Hvornår bliver materialet frigivet?

Du får frigivet ét modul hver uge. Al materiale er på video, men du har mulighed for at downloade skriftligt materiale til alle videoer.

Hvor meget tid kræver det at blive Certificeret Essens Guide?

Uddannelsen er bygget op som et deltidsstudie, så du har mulighed for at passe dit arbejde og fortsætte din hverdag ved siden af studiet. Hvis du sætter mellem 2 -4 timer af om ugen er du rigtig godt med. Materialet er overskueligt og konkret.
Bliver jeg numerolog? 
Hvis du vil være numerolog kan du vælge at læse videre på overbygningen til Essens Numerolog i forlængelse af din uddannelse til Essens Guide. 

Hvad kan du bruge uddannelsen til efterfølgende? SÅ mange forskellige ting! Jeg har spurgt to tidligere deltagere hvorfor de har taget uddannelsen, hvad de har lært og hvordan de bruger den nu:

Leona Anastassia

Afspil video

Nina Maria

Afspil video

Din investering er normalt 19.500 kr inkl moms - men du snuppe din plads til kun 14.500 kr inkl moms lige nu! Du tilmelder dig ved at skrive til info@sofiia.dk - her får du også information om hvornår det er muligt at starte op, da jeg max tager 3 ind ad gangen pt.

Jeg har spurgt Mariah fra hold 4 hvad hun vil sige til dig, der er usikker på om uddannelsen er investeringen værd:

Afspil video

Hvem står bag uddannelsen?

Hej – Jeg er Sofiia!
Jeg er mor til to, kæreste med én, hundeelsker og VILD med energiarbejde, der kan bruges i praksis. Derudover er jeg numerolog, human design reader og essens-NØRD. 
Min mission er, at udbrede kendskabet til de værktøjer fra numerologien og Human Design, der igen får dig i kontakt med den, du er født til at være. 
Den mission kom sig af, at jeg selv har levet rigtig langt fra min essens i mange år. Det resulterede i massiv knoklen, stress-nedbrud, depression og følelsen af at have fejlet komplet i livet. Det blev startskuddet til, at jeg begyndte at interessere mig for hvem jeg er. For hvad nu hvis jeg slet ikke er skabt til at leve det liv, som de fleste andre lever? Da jeg lærte min essens at kende ændrede det hele sig.

Spol en tand frem: I dag lever jeg et liv i overensstemmelse med min essens. Det betyder bla. at jeg kun arbejder online mens jeg hjemmepasser mine børn, UDEN at gå på kompromis med hverken økonomi eller mig selv. 

Jeg har gennem de sidste 6 år kortlagt utallige menneskers essens og har derigennem rådgivet både virksomheder og privatpersoner til at få skabt et liv, der er i tråd med deres inderste. Jeg afholder 1-1 sessioner, mentorforløb og uddannelser, der alle tager udgangspunkt i essens-værktøjet. 
Jeg vil elske at guide dig hjem i din essens, så du kan hjælpe andre med det samme. 

 

Sofiia Søgren · CVR: 39028123 · E-mail: info@sofiia.dk
Copyright © 2023 All rights reserved.
Handelsbetingelser