Vil du elske at forstå dig selv og alle andre i dybden? Har du lyst til at guide mennesker til at komme hjem i deres essens og skabe et liv der nærer deres sjæl?

På uddannelsen til Certificeret Essens Guide bliver du indført i en helt unik kombination af numerologi og human design. Jeg har sorteret i de to discipliner og jeg har skabt en uddannelse, der lærer dig alt det, du kan omsætte i praksis. Alt det fluffy og ukonkrete energi-snak er væk. Du kommer til at dykke dybt ned i dit energetiske blueprint og du får redskaber til at skabe et liv, du ikke har brug for ferie fra. Du vil få kortlagt hvem du er inderst inde. Vi har alle et helt unik energetisk aftryk, som kan bruges som en opskrift på, hvordan vi skaber et liv, der føles virkelig godt. Den opskrift skal du afprøve og tilsmage, så den bliver som du allerbedst kan lide den. Du skal tage dét med dig, der resonerer og så skal du igang med at hjælpe dine klienter til det samme. 

På 3 måneder forvandler jeg dit syn på dig selv og andre mennesker for altid – for du genhusker pludselig hvem du er, hvorfor du er her og hvordan du skaber et liv i overenstemmelse med din essens!

Genkender du dig selv i følgende?

√ Du allerede har prøvet at leve efter andres “kasser” og har erfaret, at du IKKE trives med at følge andres “opskrifter” på succes

√ Du er åben, intuitiv og brænder for at lære andre mennesker at skabe et liv fra deres essens

√ Du vil er vild med systemer og værktøjer til energiarbejde, men du er allermest interesseret i at omsætte det RESULTATER

√  Intuitivt ved du at vi alle er unikke og har brug for forskellige redskaber, men du mangler værktøjer til at sætte ord på din inner knowing

√ Du gider ikke fluffy energiarbejde, der er er ukonkret og umuligt at implementere for dig selv og dine klienter

√ Du er interesseret i at få en uddannelse, du kan omsætte til indkomst med det samme

√ Du er typen der er i stand til at tage 100% ansvar og ved, at al forandring kræver at du handler i overensstemmelse med din nye viden

Uddannelsen er ideel for dig:

√ Der allerede arbejder med mennesker, som fx coach, psykolog, behandler, clairvoyant, healer, mentor eller lign, og ønsker at tilføje en ny dimension til dine behandlinger/sessioner.

Der ikke tidligere har erfaring som selvstændig, men ønsker at starte op og tilbyde sessioner.

√ Der er ikke ønsker at tilbyde sessioner, men ønsker at bruge din nye viden på dig selv og dine nærmeste.

Læs om de 6 moduler på uddannelsen:

Modul 1: Numerologisk groundwork
På modul 1 lærer du bla:

♥ Hvordan du nemt udregner de numerologiske essens-energier

♥ De 9 energitypers personlighedtræk, talenter og udfordringer

♥ Hvilke livsformål essensen gemmer på

♥ Alt om energitypernes selvsabotagesmønstre 

Allerførst vil jeg gerne sige tak for et fantastisk undervisnings-forløb. Jeg har virkelig stor-elsket det hele ❤ Det er jo egentlig ganske forunderligt - men jeg har ingen modstand oplevet overhovedet på noget som helst i forbindelse med det her forløb. Og det gør jeg ellers jævnligt i forbindelse med stort set alt andet. Der er bare noget over dig Sofiia - som går rent ind hos mig. Alt hvad du siger er bare så selvfølgeligt for mig. Så tusind tak for dig ❤

Hanne Storm Jørgensen, deltager på hold 3

Modul 2: Avanceret essensforståelse
På modul 2 lærer du bla:

♥  Hvad de dobbelte tal i fødselsdagen betyder

♥ At spotte unikke potentialer, talenter & udviklingspunkter 

♥ Hvilke karrierepotentialer der ligger i essensen

♥  Hvad du er naturligt dygtig til uden at ane det

"Jeg har fået 20 henvendelser fra personer der gerne vil have en tolkning… Det er fuldstændig vildt! Og har leveret de første tolkninger, og tilbagemeldningerne er simpelthen så søde og rørende! Tak!"

- Nicolas, deltager på hold 1

Modul 3: Human design
På modul 3 lærer du bla:

♥ Alt om energityperne i Human Design 

♥ Din strategi – skab resultater i overensstemmelse med din energi

♥ Hvordan du spotter når du er ude af essens

♥ At kombinerer din numerologiske viden med human design

Først og fremmest tak for en fantastisk uddannelse! Det er super fint opbygget og let tilgængelig. Og så virker det bare.

- Tanja Neergård , deltager på hold 3

Modul 4: Avanceret Human Design
På modul 4 lærer du bla:

♥ Hvordan din energitype tager beslutninger  

♥ Hvordan du er designet til at kommunikere

♥ Hvordan din energi fungerer i praksis

♥ Konkrete værktøjer til at leve efter dit design

Tak for dig og for din mega inspirerende, givende og helt igennem spændende essens uddannelse! Det har gjort mig så meget klogere på mig selv, og på mine nærmeste som har fungeret som mine "klienter."

- Karen Hulgaard, deltager på hold 3

Modul 5: Essens Guide i praksis
På modul 5 lærer du bla:

♥ Hvordan du tolker effortless og intuitivt

♥ Hvordan du bygger en session op  – step by step

♥ At formidle din viden på en konkret og letforståelig måde

♥ Hvorfor du aldrig behøver frygte en forkert tolkning

Tusinde tak for en fantastisk rejse. Jeg har lært så meget af dig. Praktisk anvendeligt læring som jeg ved at jeg kommer til at bruge til evig tid. Tak fordi du er sådan en god lærer og vejleder. Det er ikke noget jeg siger i flæng, så vid at du gør en forskel!

- Maria Tind, deltager på hold 3

Modul 6: Få succes som Essens Guide
På modul 6 lærer du bla:

♥ Hvordan du sælger i overenstemmelse med din energi  

♥ At sortere i materialet og kun tage det med, som resonerer dybt

♥ At tiltrække de kunder du næres af at hjælpe

♥ At sætte de rigtige priser for dig og dine kunder

Bonus:

Udover de 6 online moduler mødes du 6 gange over zoom med de andre deltagere og Sofiia. Her får du sparring og mulighed for at stille spørgsmål til materialet. Du får også mulighed for at være en del af en facebook-gruppe, hvor du kan sparre med de andre deltagere undervejs.

Hopper og danser dine celler allerede?

Fedt! Men lad os lige få styr på det praktiske:

Hvornår starter uddannelsen næste gang? 

Den præcise dato er ikke fastlagt endnu, men formentlig i efteråret 2022.
Hvor foregår uddannelsen?

Uddannelsen er 100% online og du følger med hjemmefra din stue. Det kræver kun en internetforbindelse.

Kan jeg få hjælp og sparring under uddannelsen, når den er online?
Ja! Mellem hvert modul har vi et fælles zoom-møde (6 i alt) hvor du kan stille dine spørgsmål til materialet. Du er derfor sikret, at du aldrig sidder fast. Hvis du ikke kan deltage live, kan du stille dine spørgsmål inden og se optagelsen senere. Datoerne for zoom-møder frigives kort før uddannelsesstart. 

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Når uddannelsen er slut har du mulighed for at stadig at tilgå materialet, så du har det til evigt eje. Det er dit ansvar at gemme links til materialet forsvarligt.

Er der en eksamen?
Nej, men du bliver kun certificeret, hvis du fuldfører uddannelsen.

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til efterfølgende?
Når du har gennemført uddannelsen er du blevet klædt godt på til, at tilbyde klienter 1-1 sessioner eller på anden vis lave mentoring med de værktøjer du har lært. Du kan også vælge at kombinere din nye viden med noget du allerede kan, så du på den måde får tilføjet en ekstra dimension til dine sessioner eller kurser. 

Hvornår bliver materialet frigivet?

Du får frigivet ét modul hver anden uge. I mellem hvert modul er der zoom-møde. Al materiale er på video, men du har mulighed for at downloade skriftligt materiale til alle videoer.

Hvor meget tid kræver det at blive Certificeret Essens Guide?

Uddannelsen er bygget op som et deltidsstudie, så du har mulighed for at passe dit arbejde og fortsætte din hverdag ved siden af studiet. Hvis du sætter mellem 2 -4 timer af om ugen er du rigtig godt med. Materialet er overskueligt og konkret.
Bliver jeg numerolog? 

Hvis du vil være numerolog kan du læse videre på masteruddannelsen til Essens Numerolog i umiddelbar forlængelse af din uddannelse til Essens Guide. Næste hold numerologer begynder til januar 2022.

Din investering i uddannelsen:

19500 kr inkl moms eller 8 rater a' 2750 kr inkl moms

Tilmelding er LUKKET!

OBS: Tilmelding til uddannelsen er bindende – du sikrer din plads ved engangsbetaling eller indbetaling af første rate. 

Har du brug for en afklarende snak, for at mærke ind i om uddannelsen er det rette mach for dig?

Hvem står bag uddannelsen?

Hej! Jeg hedder Sofiia. Jeg er mor, hundeelsker og VILD med energiarbejde, der kan bruges i praksis. Derudover er jeg numerolog, human design reader og essens-NØRD. 

Jeg har levet rigtig langt min essens i mange år. Det resulterede i massiv knoklen, stress-nedbrud, depression og følelsen af at have fejlet komplet i livet. Det blev startskudet til, at jeg begyndte at interessere mig for hvem jeg er. For hvad nu hvis jeg slet ikke er skabt til at leve det liv, som de fleste andre lever?

Spol langt frem: I dag lever jeg et liv i overensstemmelse med min essens. Det betyder bla. at jeg kun arbejder online mens jeg hjemmepasser min datter, UDEN at gå på kompromis med hverken økonomi eller mig selv. 

Jeg har gennem de sidste år kortlagt utallige menneskers essens og har derigennem rådgivet både virksomheder og privatpersoner til at få skabt et liv, der er i tråd med deres inderste. Jeg afholder 1-1 sessioner, mentorforløb og uddannelser, der alle tager udgangspunkt i essens-værktøjet. 
Jeg vil elske at guide dig hjem i din essens, så du kan hjælpe andre med det samme. Min mission er, at udbrede kendskabet til de værktøjer, der igen får dig i kontakt med den, du er født til at være.

 

Sofiia Søgren · CVR: 39028123 · E-mail: info@sofiia.dk
Copyright © 2021 All rights reserved.
Handelsbetingelser