Hvorfor er alle så vilde med de olier der?

Det skal jeg fortælle dig. Jeg har flere healingsuddannelser bag mig, men healing blev først rigtig simpelt med de essentielle olier fra doTERRA. Jeg elsker energiarbejde i form af et fysisk produkt, men mest af alt, så elsker jeg effekten og transformationen olierne bringer med sig. Har du en udfordring eller søger du støtte til noget bestemt, så er der en olie der kan hjælpe dig. Altid. Duften fra olierne rammer dit limbiske system i hjernen på få sekunder og transformerer lynhurtigt følelser og tunge energier. Det er ordløs terapi. Og så er det helt naturligt, 100% kemifrit og højtvibrerende! Olierne er ren healing til dig – leveret direkte fra planteriget.

Numerologiens fysiske fætter 

De essentielle olier er numerologiens fysiske fætter! De arbejder på præcis samme måde – den eneste forskel er faktisk, at der er lavet studier, der måler oliernes frekvens. Det er fascinerende at videnskaben kan “bevise” oliernes effekt, fx er der lavet studier, der konkluderer at lavendelolie hjælper til en bedre nattesøvn. Videnskab er super, men det eneste der virkelig betyder noget er at de virkerHvorfor olierne eller numerologi virker, er jeg dybest set ligeglad med – det er egoet der gerne vil forstå. 

Network marketing – say what! ​

Olierne fra doTERRA sælges via network marketing. Det havde jeg stor modstand på. Da jeg satte mig ind i sagerne, gav det dog rigtig god mening hvorfor det er smart at sælge olierne på den måde. Det gøres bla. på den måde, for at du som kunde har mulighed for at få ordentlig vejledning når du køber produkterne. Har du fx nogensinde købt homøopati i helsekosten? Så ved du, at personalet ikke må vejlede dig i produkterne. Det er blot en af mange grunde til, at jeg er blevet ovenud begejstret for denne måde at lave forretning på.

Sådan kommer du igang

Det er nemt og simpelt at komme igang. Klik herunder for at få en grundig vejledning til køb af olier samt beskrivelser af de 10 mest populære olier. Når du signer op som medlem i doTERRA får du adgang til vores teams facebook-gruppe spækket med højkvalitets-undervisning, vejledning og konkrete tips til brug af olierne. Derudover et fantastisk netværk af højtbevidste kvinder og mænd. 

Lad mig vejlede dig 

Kan du mærke olierne trækker i dig, men du har brug for hjælp? Lad endelig mig guide dig på vej. Det er gratis og uforpligtende. Jeg giver dig personlig vejledning i olierne – du får svar på hvilke der kan støtte dig i dine udfordringer samt vejledning til brug. Du kan også få numerologisk-olievejledning, så du får olier der støtter op om din unikke essens eller fx din udrensning. Udfyld skemaet herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Sofiia Søgren · CVR: 39028123 · E-mail: info@sofiia.dk
Copyright © 2020 All rights reserved.
Handelsbetingelser