Da jeg skiftede mit navn..

Blev det hele muligt. Min rejse startede med et numerologisk navneskift og alt i mit mit liv vendte sig på hovedet. I dag lever jeg et liv jeg ikke troede var muligt for bare et par år siden. Jeg har transformeret min selvrelation, kærlighedsliv, økonomi, relationer og mit arbejdsliv totalt. Alle drømmene – Manden, huset, hunden, babyen i maven og friheden – blev opfyldt. Nu er min største udfordring at rumme al det gode. Det jeg gør er simpelt, jeg kombinerer de bedste spirituelle redskaber med praktisk jordisk handling. Jeg hiver emner som de universelle love, numerologi, vibrationer og energiarbejde helt ned på jorden, og viser dig hvordan du kan bruge det til at skabe konkrete og målbare resultater i dit liv. Præcis som jeg selv har gjort det. Jeg vil elske at hjælpe dig til at gøre det samme.

Derudover hedder jeg Sofiia Søgren, og jeg er Spirituel Mentor og Match Numerolog. Jeg bor i Silkeborg med min kæreste, Anders, og vores samojedehunde, Bastian & Putte. Vi venter en lille pige til April 2020.

Frihed

Jeg har skabt hele mit liv ud fra ønsket om at have mest mulig frihed og det afspejles i alle områder af mit liv. Jeg stor-elsker at kunne tilbringe hele min dag sammen med uldtotten du ser på billedet. Jeg -elsker at kunne arbejde når jeg vil, rejse når jeg vil og leve præcis som jeg ønsker det. Frihed er for mig det allervigtigste for at trives.

Spiritualitet

Alt hvad jeg er, tænker og gør er funderet i spiritualiteten. Min dybeste passion er at give dig de bedste spirituelle redskaber, så dit indre arbejde skaber konkrete resultater i din ydre verden. Spiritualitet bliver først sjovt, når resultaterne lander. Det startede med tal – og numerologien og jeg kommer til at have en livslang kærlighedsaffære. Senere er flere erkendelser landet og min spiritualitet rækker langt udover numerologien, den er dybere og mere nuanceret end nogensinde før.

Kærlighed

Hvis jeg skulle vælge én ingrediens for en lykkeligt liv, ville det være kærlighed  – både selvkærlighed, kærligheden til de andre og kærligheden til livet. Min rejse mod et selvkærligt liv har lært mig, at det hele starter hjemme i os selv. Når vi smider ”bør”, ”nødt til” og ”skal” ud og erstatter dem med kærlige nej’er, så sker der mirakler på alle områder i vores liv.

Skønhed

Hvad end det er fine kjoler, farverig mad, fantastisk natur, et smukt design eller bløde hundehvalpe – jeg elsker det hele. Min indre æstetiker hopper af glæde over alt det smukke i livet. Noget så simpelt som friske blomster, stearinlys, dekorative frugtfade og lækker the kan give alle celler i min krop et øjeblikkeligt lykkesus.

Nysgerrighed

Min medfødte nysgerrighed har ført mig på mange rejser, spirituelle som ikke-spirituelle. Jeg elsker at lære, udforske og studere, men jeg godtager kun ny viden hvis jeg kan omsætte den til konkrete resultater. Jeg er meget optaget af hvordan vi mennesker kan få den mest nærende, sjove og lærerige oplevelse mens vi er her på jorden. Min nysgerrighed har resulteret i at jeg nu ved, at vi kan få det præcis som vi vil have det, hvis vi ellers er villige til at gå vejen.  

Skal vi følges ad?

Sofiia Søgren · CVR: 39028123 · E-mail: info@sofiia.dk
Copyright © 2020 All rights reserved.
Handelsbetingelser