Navneskifte Q&A

Her kan du får svar på de mest stillede spørgsmål om numerologi og navneskifte

Hvad er numerologi?

Numerologi er en ældgammel videnskab, der i bund og grund handler om at bruge loven om tiltrækning til vores fordel. Som du ved er alt energi og derfor er der også energi (vibrationer) i vores fødselsdag og navne. Numerologien er læren om disse vibrationer og de historier de fortæller. Da alt er energi og vibrerer på en bestemt frekvens, er det naturligt at vi tiltrækker dét, som er et match til vores samlede vibration. Hvis vores navne giver os en høj frekvens, vil vi tiltrække et match til det. Og omvendt selvfølgelig. Det kan være svært at tiltrække overflod, rigdom og kærlighed, hvis vi ikke er et match til det. Der er ikke så meget hokuspokus i det – men numerologien virker, hver gang. Så kan vi jo ligeså godt bruge den til vores fordel. 

Nej. Det har absolut ingen betydning om du tror på numerologi eller ej, da vibrationerne arbejder i dit indre såvel som i dit ydre, uanset om du vil det eller ej. Alt er energi og lige tiltrækker lige, vi kan ikke snyde loven om tiltrækning. Dine vibrationer i numeroskopet tiltrækker de livsomstændigheder og oplevelser, der er et match til dem. Du vil altså med sikkerhed komme til at tiltrække nye livsomstændigheder, nye relationer og få et nyt selvbillede med et nyt numeroskop. Det sker helt automatisk.  

Der er mange numerologer på markedet og langt de fleste benytter det eneste korrekte numerologiske system. Når du skal vælge numerolog, er det vigtigste at du føler dig tryg

Titlen som numerolog er ikke en beskyttet titel og derfor kan alle kalde sig numerologer og endda uddanne andre numerologer, det er derfor ikke en kvalitetssikring, hvis nogen kalder sig numerolog. Det skaber en del usikkerhed, så her kommer nogle gode råd til at vælge den rette numerolog.

Et godt råd er, at vælge en numerolog der ikke sælger fra frygt- og mangelvibrationen. Der er desværre et stigende antal numerologer, der bliver uddannet af mennesker, der opfinder egne systemer/regler for at få flere kunder i butikken. De markedfører sig ved at de “kan noget ingen andre kan,” og de sælger ud fra frygt og spreder mere mørke end lys i verden. Hvis du får at vide, at dit liv er dødsdømt uden et navneskifte og denne numerolog har den ene sandhed, så skal du gå langt udenom. Etik og moral er ikke-eksisterende for disse numerologer og mange klienter har desværre haft dårlige oplevelser, når de efterfølgende henvender sig til mig for at få et nyt perspektiv på deres situation.   

Det er heldigvis nemt at undgå de brodne kar i branchen, hvis du vælger en numerolog, der har taget en anerkendt og grundig uddannelse. Fx. Match Numerolog Uddannelsen fra Instituttet For Numerologi, hvor jeg har taget min uddannelse og dermed har fået den beskyttede titel Match Numerolog. Jeg er også medlem af Dansk Numerolog Forening og modtager løbende supervision. Læs mere om mig og min uddannelse her

Det skal være en opløftende og god oplevelse at få en session hos en numerolog, men det er vigtigt at sige, at du ikke kan vælge forkert. Du vil altid tiltrækkes af den numerolog, som kan hjælpe dig bedst muligt, det er bare vigtigt at du vælger med dit hjerte og ikke ud fra frygt. 

Intet er tilfældigt og det er heller ikke tilfældigt, at du sidder og læser dette lige nu. Hvis du er i tvivl om et navneskifte er noget for dig, kan jeg berolige dig med, at det altid sker når det er meningen og hvis det ikke er meningen, så sker det ikke. Vi bliver altid vejledt og guidet til det som er sandt for os og de rette hjælpere, på det rette tidspunkt. Vores sjæl har signet op til en masse læring her på jorden, den læring kan vi aflæse i vores numeroskop og i vores essens. Hvis vi har lært det vi skulle af vores nuværende numeroskop, så får vi en helt naturlig lyst til at ændre det. Det kan enten være gennem numerologien, når vi bliver gift eller bare på egen hånd får lyst til at ændre vores navne.

Det handler om at mærke efter, er din sjæl klar til et nyt liv? Hvad holder dig tilbage?

Du kan evt. også læse om Den Magiske Lydfilstolkning, hvis du vil have en grundig tolkning af dit navn og fødselsdag. 

Mange mennesker er rigtig glade for deres navn og oplever navnet som en stor del af deres identitet, det er der selvfølgelig flere forklaringer på. Forklaringen på det fra et numerologisk perspektiv er vibrationen bag navnet. Når vi har heddet vores navne i mange år, bliver vi tæt knyttet til det, da vibrationen bliver så dybt integreret i os. Det er uanset om navnet modarbejder os og skaber utallige problemer eller bidrager med noget positivt. Det er altså helt normalt, at være glad for sit navn, selvom man går til numerolog og evt. skal justere det navn for at få et harmonisk numeroskop.

Jeg oplever det ikke som et tegn på, at du skal beholde dit navn, men nærmere som et tegn på, at du er tryg i de gamle uhensigtsmæssige mønstre og livsomstændigheder, som dine navne skaber.

Det er nogle gange muligt at beholde et eller flere navne mens man andre gange skal skifte alle sine navne ud for at få det allerbedste numeroskop til netop dig. Jeg kigger naturligvis altid på muligheden for at beholde navne og dine evt. ønsker til navne. Jeg går dog aldrig på kompromis med kvaliteten af mit arbejde og du vil derfor altid få det allerbedste match til dig, selvom det kan betyde, at du skal skifte alle navne ud.

Processen sættes i gang så snart dit navneskifte er en officiel realitet, dvs. når navneændringen er registreret på borger.dk. Det er meget individuelt, hvordan man oplever udrensning, indrensning og tilpasningsprocessen. De fleste oplever et umiddelbart opsving i vibration omkring sessionen, hvorefter udrensningen af det gamle numeroskop sætter ind og varer i 6-8 måneder.

Processen forløber sig sådan, at efter udrensningen er der er en indrensningsperiode, som varer helt frem til det karmiske slip. Dvs. Det er en gradvis process at lande i det nye numeroskop og det er IKKE et quick fix. Det er først efter det karmiske slip 1-5 år efter vi har skiftet navn, at vi er fuldt ud integreret i de nye vibrationer og dermed de nye livsomstændigheder. Det betyder dog ikke, at du ikke oplever massive ændringer og positive forandringer før det karmiske slip, for de nye vibrationer begynder at fylde mere og mere fra den dag du skiftet navn.

Udrensning er den proces der påbegyndes når vi skifter fra et uharmonisk til et harmonisk numeroskop. Det er en nødvendig proces, da vi i udrensning skiller os af med størstedelen af de gamle vibrationer for at gøre plads til de nye høje vibrationer. Det betyder konkret at du kan opleve, at alt det du tidligere har døjet med i dit liv, kan vende tilbage for en kort stund, for så at slippe helt.

Det kan fx være: fysiske skavanker, relationer der støjer ekstra meget, stress, pleaser-gen ude af kontrol, traumer fra barndom/ungdom, problemer med lavt selvværd, mærke kroppen og knokleri osv.

Udrensning er IKKE farligt og du skal ikke blive bekymret, hvis du oplever modgang i månederne efter dit navneskifte eller det går meget op og ned. Du står med et ben i hver lejr, et i dit nye højt-vibrerende numeroskop og et i dit gamle lavt-vibrerende. Du er beskyttet på alle leder og kanter, men det kan være skræmmende, at der sker så meget nyt. Det er vigtigt med god støtte i denne tid og gerne andre, som har været igennem processen.

Udrensning varer oftest i 6-8 måneder, men kan i særlige tilfælde varer op til 12 måneder.

Hos børn er udrensningen varer ca. 3-6 måneder.

Når udrensningen er ovre, falder der ro på igen og dine nye vibrationer får automatisk mere plads, så indrensningsprocessen rigtigt kan tage fart og du begynder for alvor at opleve livet på en anden måde. Jo længere tid vi hedder vores navne og nye vibrationer, jo dybere bliver de integreret i os, så det bliver kun bedre med tiden.

Det karmiske slip er det tidspunkt, hvor du har sluppet det gamle numeroskop fuldstændigt og er fuldt ud integreret i dit nye numeroskop. Det karmiske slip kommer 1-5 år efter dit navneskifte og udregnes under sessionen.

Årstalsrækkerne fortæller om de vibrationer du står i, måned for måned og år for år. Vi kan både kigge ind i fortiden og fremtiden med årstalsrækker. Årstalsrækkerne fortæller om temaer i dit liv, det kan fx være kærlighed, karriere, økonomi, stressede perioder osv. Årstalsrækkerne fortæller om den måde du udlever dit numeroskop på, det er derfor meget vigtigt at rækkerne er gode. Når du får en session hos mig, bliver der både lagt vægt på, at du får det bedste numeroskop og de bedste årstalsrækker. Du får årstalsrækker med for de næste 10 år, så du får et indblik i hvad der venter i fremtiden for dig.

Numerologien er et utrolig kraftfuldt og livsforandrende redskab til at tiltrække nye livsomstændigheder på alle områder i vores liv.

Men du skal selv tage ansvar.

Eksempel: Du får lagt en masse penge-energier ind i dit numeroskop, så du har let ved at tiltrække penge. Du får så serveret idéer og muligheder i ét væk, men du vælger at blive på sofaen, selvom du bliver skubbet af dine nye vibrationer, ja så tjener du nok ikke de penge du kunne ønske.

Eksempel: Du får fjernet alle hjerteblokeringer og får lagt en masse støtte i dit numeroskop til at åbne dit hjerte og være sårbar. Du får mulighederne, du møder manden/kvinden, du bliver sat i situationer hvor dit hjerte kan være trygt, men du skal stadig TURDE åbne dig ellers opnår du ikke det fantastiske kærlighedsliv.

Dit nye numeroskop giver dig nye muligheder, ultimativ støtte, ressourcer og hjælp. Det betyder ikke, at du ikke kan opleve svære perioder, udfordringer eller sorg, men det vil være i langt mindre grad og du kan håndtere det på en helt ny måde.

Det eneste der betyder noget numerologisk, er det navn du står registreret med i CPR-registeret. Det er derfor helt op til dig hvad du kalder dig på fx sociale medier eller hvad du bliver kaldt af din familie og venner. Så nej, du behøver ikke bruge dit nye navn før det virker.

Ja, du vælger selv dit nye navn. Du får navnelister tilsendt efter sessionen, som ofte er mange sider lange. Hvis du skal have nyt efternavn, er der dog ofte færre at vælge imellem, da du kun kan vælge mellem de frie efternavne i Danmark, medmindre du vil søge om at få et nyt godkendt.

Du behøver på ingen måde hedde noget skørt eller noget ”shit du har været ved numerolog-agtigt” med tre i’er eller lignende. Der er mange helt normale navne på listerne.

Jeg kunne fx have valgt at hedde Cecilie, Helle, Monica, Patricia eller Vibeke i stedet for Sofiia.

Det korte svar er nej. De positive ting du allerede kan og er, kan vi blot støtte endnu mere op om og skrue op for. Når vi ændrer vores numeroskop påvirker det vores relationer, men det betyder ikke at vi mister dem. Ofte handler det om, at de skal justeres og lande på en ny måde, så de føles mere nærende og gode for os efter navneskiftet. Det kan også være, at der er relationer der falder fra, men det vil ske naturligt, da I bare ikke længere er et match.  

Det er meget normalt at frygte omgivelsernes reaktion, når du vælger dig selv til og går med det, som føles rigtigt for dig. Dine opgivelser er blot et spejl på hvordan du selv har det, det er derfor vigtigt, at du selv lander i beslutningen om at skifte navn. Når du kan stå stærkt i det, så er det forbavsende så positiv og/eller neutral respons du vil opleve.

Hvis du selv udsender usikkerhed/tvivl og andre negative følelser omkring dit navneskifte, vil det blive spejlet. Så det er vigtigt, at du finder på noget at sige, som føles godt for dig. Det kan være du har lyst til at fortælle, at du har skiftet navn pga. numerologi, men det kan også være du har det bedst med at sige, at du blot trængte til forandring og du synes dit nye navn er pænt. Eller noget helt andet. Det kan skabe tryghed at have en ”historie”, så du ved hvad du skal sige, når nogen spørger ind til det.

Hvis/når du møder negativ respons på dit navneskifte, så vid at det aldrig handler om dig. Det er utrolig nemt at tricke andre mennesker og hvis dine omgivelser bliver meget provokeret af dit navneskifte, så handler det om deres egne skygger. Er det fordi de har en skygge på at gøre noget anderledes? Eller stå ved sig selv? Eller på at være super modig? Det handler aldrig om dig og det er vigtigt at huske, når du står midt i det og synes det er hårdt.

Hertil skal det også siges, at du selvfølgelig også skal respektere, at det er en stor omvæltning for din familie og venner, når du pludselig hedder noget andet, så derfor skal der også gives lidt plads til, at de kan vænne sig til det.   

Det kommer an på om din kommende mand/kone har en anden vibration i efternavnet end du har nu. Prøv min vibrationsudregner, hvis du er i tvivl. Som oftest vil det være en anden vibration og ja, så ændres hele numeroskopet og det gør ofte mere skade end gavn. Jeg fraråder derfor at ændre på navne uden først at rådfører sig med en dygtig numerolog.

Jeg mener ikke at alle burde skifte navn, selvom alle vil opleve positiv forandring og et nemmere liv på den måde. Jeg forsøger derfor heller aldrig at overbevise nogen om, at de skal skifte navn. Jeg tror på at vi alle har en læringsvej i livet og der er en årsag til, at vi har de navne vi har. Ligesom der er en årsag til, at nogle tiltrækkes af numerologien og skifter navn, mens andre aldrig går den vej.

Jeg er blot dybt taknemlig for alle de smukke sjæle, som jeg får lov at hjælpe til et bedre liv.

Navneændringen foregår digitalt via www.borger.dk med NEMID. Det koster 490 kr. pr. 1. januar 2018 at ansøge om navneændring. Du kan betale med dankort på borger.dk. Hvis I er flere i familien der skal ændre navn, er det smart at gøre på samme tid, da I så kun skal betale ét gebyr. Hvis det fornavn eller efternavn du ønsker ikke er på listen over godkendte navne eller frie efternavne, så skal du søge om at få navnet godkendt. Det sker automatisk når du søger om det nye navn. Hvis din ansøgning skal behandles af statsforvaltningen, bliver den ansøgning automatisk sendt videre dertil og du skal ikke gøre mere. Du får besked når der er truffet en afgørelse – indenfor 3 måneder.