Er du klar til at udleve dit fulde potentiale?

Mærker du en længsel efter mere og er du villig til at gøre det der skal til? 

Det er simpelt at skabe forandring i dit liv. Opskriften: Nye handlinger = nye resultater. Herefter justerer du blot dine handlinger til du har opnået dine ønskede resultater. Det er bare ikke altid så ligetil, for hvad hvis du føler dig blokeret i enten at lave nye handlinger eller modtage nye resultater?

Alt er energi. Alt bærer en vibration.

Dine unikke vibrationer sætterne rammerne for dit liv gennem dine handlinger og dine resultater. Og hvad nu hvis dine navnevibrationer sætter energetiske rammer, som er alt andet end nærende for dig?

Hvis din virkelighed afspejler at du det meste af tiden:
♥ Føler at du udlever dit fulde potentiale og dine talenter
♥ Lever et meningsfuldt, sjovt og nærende liv
♥ Tør justere og gå nye veje, når du ønsker at skabe noget nyt i dit liv
♥ Har et arbejdsliv der giver mening og opfylder dig 

Så er dine energetiske rammer perfekte for dig og der er ingen grund til at justere dine navnevibrationer.

Hvis du derimod oplever at du lidt for ofte:
 Har svært ved at elske og anerkende dig selv
Har et stort potentiale som ikke bliver udlevet
Kører rundt i de samme mønstre, handlinger og tanker – igen og igen
Kun er glad og tilfreds med dele af dit liv, der mangler altid flow på et eller flere områder
Føler dig begrænset uden at kunne sætte ord på hvad der ligger bag
Har en masse visioner, drømme og tanker der ikke bliver udlevet

Så er det tid til at gøre noget nyt
Rammerne skal sprænges – det kan et numerologisk navneskift gøre for dig. Vi skaber den energetiske åbning, der er nødvendig for, at du kan handle anderledes og dermed skabe de resultater du ønsker dig. Du kommer til at opleve den dybest mulige forandring – på alle områder i dit liv.  

Mærk lige ind i hvad det vil betyde for dig, hvis du ikke gør noget anderledes og dit liv fortsætter som hidtil?

De universelle love er altid på arbejde – lad dem arbejde for dig 
Numerologien er så powerfuld og “virker” altid, fordi numerologien arbejder aktivt med de universelle love. Loven om tiltrækning, Loven om tal og Loven om vibration påvirker alle mennesker – præcis ligesom loven om tyndekraft. Det er bare lidt nemmere, når vi kan se at vandglasset ALTID falder til jorden, når vi slipper det. Men der er ingen forskel – du kan ikke se effekten af dine vibrationer, men du kan i den grad måle og veje dem – se bare på det liv du lever. Hvis du elsker det, så er dine energetiske rammer perfekte for dig.
Når vi kender til lovene og numerologien blot bliver værktøjet, så kan vi nemt og ubesværet lade lovene arbejde for os – bag kulissen. Når vi bliver støttet og hjulpet af de universelle love, så kan vi tiltrække det vi ønsker i vores liv. Begrænsningerne og rammerne bliver opløst. Det gode er, at du ikke behøver tro på det, det sker nemlig helt automatisk uanset om du er skeptisk eller ej. 


Det får du til sessionen:

Navneskifte-sessionen varer ca. 1,5 time og foregår over zoom

Dybdegående tolkning af din essens

Din numerologiske essens udregnes fra din fødselsdag. Du får dyb indsigt i dine potentialer, talenter og udviklingspunkter.

Dybdegående tolkning af dit navn

Dit nuværende numeroskop bliver tolket i detaljer - du hører alt om hvad dine navne tiltrækker og har betydet for dit liv indtil nu

Dybdegående tolkning af nyt navn

Du får en grundig gennemgang og tolkning af dine nye navneenergier. Du vil høre alt om hvordan du bruger og udnytter de nye energier bedst muligt.

Årstalsrækker for de næste 5 år

Vi kigger ind i fremtiden. Årstalsrækkerne fortæller måned for måned om overordnede temaer du kommer til at opleve de næste 5 år.

Navnelister og praktisk information

Du får tilsendt navnelister på godkendte navne, så du selv kan vælge dit nye navn. Du modtager samtidig praktisk information om hvordan du skifter navn. Du er ansvarlig for at gemme dokumenterne sikkert.

Videoguide til din proces

Når du får harmoniske navne sætter det gang i en dyb forandringsproces. Du bliver vejledt og støttet, så du ikke bliver overvældet over alt det nye der kommer til at ske i dit liv. Du modtager 1 times video-guide til at komme godt igennem processen.

Bonus: Lydfil med optagelse af sessionen

Efter sessionen får du en MP3-lydfil med optagelsen af sessionen til download inden 7 dage. Det er dit ansvar at downloade lydfilen og gemme en backup. OBS: lydfilen er en bonus og ikke en del af sessionen, såfremt der mod forventning opstår tekniske problemer med optagelsen under sessionen, kan lydfilen gå tabt.

Human design

Jeg inddrager human design i det omgang det giver mening. Human design kan fortælle meget konkret om din unikke energitype. Derudover afslører human design hvordan du tager beslutninger og skaber resultater i overensstemmelse med din energi. Hvis du ønsker at vi taler om dit human design, skal du kende dit præcise fødselstidspunkt.

Ubegrænset mailkorrespondance 1 uge efter din session

Det kan være overvældende at stå med det hele selv. Du har derfor mig som vejleder, når du har konkrete spørgsmål i 7 dage efter din session. Du kan fange mig på info@sofiia.dk eller bruge kontaktformularen her på siden. Hvis du har brug for personlig vejledning over mail eller telefon efter de 7 dage er gået, kan dette tilkøbes såfremt Sofiia har plads i kalenderen.

Din investering er 5999 kr inkl moms

(Du kan også vælge at dele betalingen op i 6 rater a’ 1125 kr inkl moms)

De andre siger:

Her kan du læse min Q&A om navneskifte og få svar på de mest stillede spørgsmål:

Nej. Det har absolut ingen betydning om du tror på numerologi eller ej, da vibrationerne arbejder i dit indre såvel som i dit ydre, uanset om du vil det eller ej. Alt er energi og lige tiltrækker lige, vi kan ikke snyde loven om tiltrækning. Dine vibrationer i numeroskopet tiltrækker de livsomstændigheder og oplevelser, der er et match til dem. Du vil altså med sikkerhed komme til at tiltrække nye livsomstændigheder, nye relationer og få et nyt selvbillede med et nyt numeroskop. Det sker helt automatisk. Dermed ikke sagt, at du ikke har din frie vilje. Du kan dermed vælge (bevidst eller ubevidst) at modarbejde dine nye energier, hvis du fx. stædigt holder fast i noget gammelt, som du måske godt ved ikke gavner dig længere.

Der er mange numerologer på markedet og langt de fleste benytter det eneste korrekte numerologiske system. Når du skal vælge numerolog, er det vigtigste at du føler dig tryg

Titlen som numerolog er ikke en beskyttet titel og derfor kan alle kalde sig numerologer og endda uddanne andre numerologer, det er derfor ikke en kvalitetssikring, hvis nogen kalder sig numerolog. Det skaber en del usikkerhed, så her kommer nogle gode råd til at vælge den rette numerolog.

Et godt råd er, at vælge en numerolog der ikke sælger fra frygt- og mangelvibrationen. Hvis du får at vide, at dit liv er dødsdømt uden et navneskifte og denne numerolog har den ene sandhed, så skal du gå langt udenom. 

Det skal være en opløftende og god oplevelse at få en session hos en numerolog, men det er vigtigt at sige, at du ikke kan vælge forkert. Du vil altid tiltrækkes af den numerolog, som kan hjælpe dig bedst muligt, det er bare vigtigt at du vælger med dit hjerte og ikke ud fra frygt. 

Intet er tilfældigt og det er heller ikke tilfældigt, at du sidder og læser dette lige nu. Hvis du er i tvivl om et navneskifte er noget for dig, kan jeg berolige dig med, at det altid sker når det er meningen og hvis det ikke er meningen, så sker det ikke. Vi bliver altid vejledt og guidet til det som er sandt for os og de rette hjælpere, på det rette tidspunkt. Vores sjæl har signet op til en masse læring her på jorden, den læring kan vi aflæse i vores numeroskop og i vores essens. Hvis vi har lært det vi skulle af vores nuværende numeroskop, så får vi en helt naturlig lyst til at ændre det. Det kan enten være gennem numerologien, når vi bliver gift eller bare på egen hånd får lyst til at ændre vores navne.

Det handler om at mærke efter, er din sjæl klar til et nyt liv? Hvad holder dig tilbage?

Mange mennesker er rigtig glade for deres navn og oplever navnet som en stor del af deres identitet, det er der selvfølgelig flere forklaringer på. Forklaringen på det fra et numerologisk perspektiv er vibrationen bag navnet. Når vi har heddet vores navne i mange år, bliver vi tæt knyttet til det, da vibrationen bliver så dybt integreret i os. Det er uanset om navnet modarbejder os og skaber utallige problemer eller bidrager med noget positivt. Det er altså helt normalt, at være glad for sit navn, selvom man går til numerolog og evt. skal justere det navn for at få et harmonisk numeroskop.

Jeg oplever det ikke som et tegn på, at du skal beholde dit navn, men nærmere som et tegn på, at du er tryg i de gamle uhensigtsmæssige mønstre og livsomstændigheder, som dine navne skaber.

Det er nogle gange muligt at beholde et eller flere navne mens man andre gange skal skifte alle sine navne ud for at få det allerbedste numeroskop til netop dig. Jeg kigger naturligvis altid på muligheden for at beholde navne og dine evt. ønsker til navne. Jeg går dog aldrig på kompromis med kvaliteten af mit arbejde og du vil derfor altid få det allerbedste match til dig, selvom det kan betyde, at du skal skifte alle navne ud.

Processen sættes i gang så snart dit navneskifte er en officiel realitet, dvs. når navneændringen er registreret på borger.dk. Det er meget individuelt, hvordan man oplever udrensning, indrensning og tilpasningsprocessen. De fleste oplever et umiddelbart opsving i vibration omkring sessionen, hvorefter udrensningen af det gamle numeroskop sætter ind og varer i op til et år.

Processen forløber sådan, at efter udrensningen er der er en indrensningsperiode, som varer helt frem til det karmiske slip. Dvs. Det er en gradvis proces at lande i det nye numeroskop og det er IKKE et quickfix. Det er først efter det karmiske slip, 1-5 år efter vi har skiftet navn, at vi er fuldt ud integreret i de nye vibrationer og dermed de nye livsomstændigheder. Det betyder dog ikke, at du ikke oplever ændringer og positive forandringer før det karmiske slip, for de nye vibrationer begynder at fylde mere og mere fra den dag du skiftet navn.

Udrensning er den proces der påbegyndes når vi skifter fra et uharmonisk til et harmonisk numeroskop. Det er en nødvendig proces, da vi i udrensning skiller os af med størstedelen af de gamle vibrationer for at gøre plads til de nye høje vibrationer. Det betyder konkret at du kan opleve, at alt det du tidligere har døjet med i dit liv, kan vende tilbage for en kort stund, for så at slippe helt.

Det kan fx være: fysiske skavanker, relationer der støjer ekstra meget, stress, pleaser-gen ude af kontrol, traumer fra barndom/ungdom, problemer med lavt selvværd, mærke kroppen og knokleri osv.

Udrensning er IKKE farligt og du skal ikke blive bekymret, hvis du oplever modgang i månederne efter dit navneskifte eller det går meget op og ned. Du står med et ben i hver lejr, et i dit nye højt-vibrerende numeroskop og et i dit gamle lavt-vibrerende. Du er beskyttet på alle leder og kanter, men det kan være skræmmende, at der sker så meget nyt. Det er vigtigt med god støtte i denne tid og gerne andre, som har været igennem processen.

Udrensning varer oftest i 6-8 måneder, men kan i særlige tilfælde varer op til et år

Når udrensningen er ovre, falder der ro på igen og dine nye vibrationer får automatisk mere plads, så indrensningsprocessen rigtigt kan tage fart og du begynder for alvor at opleve livet på en anden måde. Jo længere tid vi hedder vores navne og nye vibrationer, jo dybere bliver de integreret i os, så det bliver kun bedre med tiden.

Det karmiske slip er det tidspunkt, hvor du har sluppet det gamle numeroskop fuldstændigt og er fuldt ud integreret i dit nye numeroskop. Det karmiske slip ligger 1-5 år efter dit navneskifte og udregnes under sessionen.

Årstalsrækkerne fortæller om de vibrationer du står i, måned for måned og år for år. Vi kan både kigge ind i fortiden og fremtiden med årstalsrækker. Årstalsrækkerne fortæller om temaer i dit liv, det kan fx være kærlighed, karriere, økonomi, stressede perioder osv. Årstalsrækkerne fortæller om den måde du udlever dit numeroskop på, det er derfor meget vigtigt at rækkerne er gode. Når du får en session hos mig, bliver der både lagt vægt på, at du får det bedste numeroskop og de bedste årstalsrækker. Du får årstalsrækker med for de næste 6 år, så du får et indblik i hvad der venter i fremtiden for dig. Årstalsrækkerne er energipotentialer og det er derfor op til dig at udnytte dem optimalt.

Det eneste der betyder noget numerologisk, er det navn du står registreret med i CPR-registeret. Det er derfor helt op til dig hvad du kalder dig på fx sociale medier eller hvad du bliver kaldt af din familie og venner. Så nej, du behøver ikke bruge dit nye navn før det virker.

Ja, du vælger selv dit nye navn. Du får navnelister tilsendt efter sessionen, som ofte er mange sider lange. Hvis du skal have nyt efternavn, er der dog ofte færre at vælge imellem, da du kun kan vælge mellem de frie efternavne i Danmark, medmindre du vil søge om at få et nyt godkendt.

Du behøver på ingen måde hedde noget skørt eller noget ”shit du har været ved numerolog-agtigt” med tre i’er eller lignende. Don’t worry. Der er mange helt normale navne på listerne.

Jeg kunne fx have valgt at hedde Cecilie, Helle, Monica, Patricia eller Vibeke i stedet for Sofiia.

Det korte svar er nej. De positive ting du allerede kan og er, kan vi blot støtte endnu mere op om og skrue op for. Når vi ændrer vores numeroskop påvirker det vores relationer, men det betyder ikke at vi mister dem. Ofte handler det om, at de skal justeres og lande på en ny måde, så de føles mere nærende og gode for os efter navneskiftet. Det kan også være, at der er relationer der falder fra, men det vil ske naturligt, da I bare ikke længere er et match.  

Det er meget normalt at frygte omgivelsernes reaktion, når du vælger dig selv til og går med det, som føles rigtigt for dig. Dine opgivelser er blot et spejl på hvordan du selv har det, det er derfor vigtigt, at du selv lander i beslutningen om at skifte navn. Når du kan stå stærkt i det, så er det forbavsende så positiv og/eller neutral respons du vil opleve.

Hvis du selv udsender usikkerhed/tvivl og andre negative følelser omkring dit navneskifte, vil det blive spejlet. Så det er vigtigt, at du finder på noget at sige, som føles godt for dig. Det kan være du har lyst til at fortælle, at du har skiftet navn pga. numerologi, men det kan også være du har det bedst med at sige, at du blot trængte til forandring og du synes dit nye navn er pænt. Eller noget helt andet. Det kan skabe tryghed at have en ”historie”, så du ved hvad du skal sige, når nogen spørger ind til det.

Hvis/når du møder negativ respons på dit navneskifte, så vid at det aldrig handler om dig. Det er utrolig nemt at tricke andre mennesker og hvis dine omgivelser bliver meget provokeret af dit navneskifte, så handler det om deres egne skygger. Er det fordi de har en skygge på at gøre noget anderledes? Eller stå ved sig selv? Eller udleve deres fulde potentiale? Det handler aldrig om dig og det er vigtigt at huske, når du står midt i det og synes det er hårdt.

Hertil skal det også siges, at du selvfølgelig også skal respektere, at det er en stor omvæltning for din familie og venner, når du pludselig hedder noget andet, så derfor skal der også gives lidt plads til, at de kan vænne sig til det.   

Det kommer an på om din kommende mand/kone har en anden vibration i efternavnet end du har nu. Prøv min navneberegner, hvis du er i tvivl. Som oftest vil det være en anden vibration og ja, så ændres hele numeroskopet. Jeg fraråder derfor at ændre på navne uden først at rådføre sig med en dygtig numerolog.

Jeg mener ikke at alle burde skifte navn. Det er ikke en del af alles vej. Jeg forsøger derfor heller aldrig at overbevise nogen om, at de skal skifte navn. Jeg tror på at vi alle har en læringsvej i livet og der er en årsag til, at vi har de navne vi har. Ligesom der er en årsag til, at nogle tiltrækkes af numerologien og skifter navn, mens andre aldrig går den vej.

Navneændringen foregår digitalt via www.borger.dk med NEMID. Det koster 490 kr. pr. 1. januar 2018 at ansøge om navneændring. Du kan betale med dankort på borger.dk. Hvis I er flere i familien der skal ændre navn, er det smart at gøre på samme tid, da I så kun skal betale ét gebyr. Hvis det fornavn eller efternavn du ønsker ikke er på listen over godkendte navne eller frie efternavne, så skal du søge om at få navnet godkendt. Det sker automatisk når du søger om det nye navn. Hvis din ansøgning skal behandles af statsforvaltningen, bliver den ansøgning automatisk sendt videre dertil og du skal ikke gøre mere. Du får besked når der er truffet en afgørelse – indenfor 3 måneder.

Sofiia Søgren · CVR: 39028123 · E-mail: info@sofiia.dk
Copyright © 2021 All rights reserved.
Handelsbetingelser