Online workshop for bevidste kvinder, der lidt for ofte holder sig selv tilbage:

Lær at spotte og stoppe din selvsabotage!

Er du klar til at sige FUCK selvsabotage en gang for alle?

Så du kan slippe ud af følelsen af at være fastlåst, udleve det du ER her for og tjene a shit load of money på samme tid?

Lad mig fortælle dig en hemmelighed.

Hvis du giver mig din fødselsdato, så kan jeg fortælle dig ret præcist hvordan du tilbøjelig til at sabotere dig selv.

Du har medfødte væksttemaer, som støjer og larmer, når du går udenfor din komfortzone.

Når du kender dine temaer, kan du eliminere din selvsabotage.

Jeg viser dig hvordan på min online workshop, som allerede har ændret over 100 kvinders liv!

Prøv at se reaktionerne fra nogle dem, som første gang hørte om deres typiske selvsabotagesmønstre:

Lad mig gætte…

Du vil gerne leve det der frie, selvstændige liv, hvor du lever af din passion, gør en kæmpe forskel og tjener gode penge på det?

Men på trods af alle dine gode værktøjer, har du bare ikke helt knækket koden endnu eller måske tør du ikke engang tage det første skridt? 

I spirituelle kredse får du tudet ørerne fulde af, at det er SÅ vigtigt at det FØLES godt, at det skal være nemt og noget er galt, hvis der ikke er ”flow”… 

For hey? Du skal jo bare være i alignment, penge er bare energi og hvis du ikke har (nok) succes eller kommer udover stepperne, så må du hellere booke en healer igen.. Right? 

Lad mig fortælle dig en hemmelighed..

Den primære årsag til, at du ikke har skabt de resultater og den succes du ønsker dig, er fordi du spænder ben for dig selv.

Jeg ved godt det FØLES helt reelt. Du har jo udfordringer med fx synlighed, knokleri, forvirring, utålmodighed, værdighed eller måske er du fanget i perfektionisme-fælden, hvor du sidder og bruger ALT din krudt på at finde den rigtige farve-nuance i Canva.. 

Men vil du vide hvad det i virkeligheden handler om?

Du genspiller dit selvsabotagesmønster!

Den dårlige nyhed er, at du ikke har en jordisk chance for at stoppe din selvsabotage, hvis du ikke ved præcis hvordan det ser ud, hvornår du gør det og HVAD du skal gøre i stedet for. 

Den gode nyhed er, at jeg på min 2 timers workshop kan lære dig alt om dit unikke selvsabotagesmønster og ikke mindst, hvad du skal gøre ved det, så du slipper ud af selvsabotagens klør en gang for alle!

Lad mig præsentere:

Når du har set workshoppen ved du præcis:

√ Hvordan det helt konkret ser ud for dig, når du sabotere dig selv 

√ Hvordan du skelner mellem hvornår noget er OFF og hvornår du bare har gang i selvsabotage

√ Hvad du skal gøre, når du rammer ind i dit unikke selvsabotagesmønster

√ Hvordan du skaber nye (målbare) resultater, fordi du IKKE stopper dig selv på halvvejen længere

Gave til dig: Når du investerer i den numerologiske workshop, får du kvit og frit min Human Design workshop med i købet!

Bonus-workshoppen lærer dig:

√ Hvilken energitype du er i Human Design og HVORDAN du er designet til at skabe resultater

√ Hvornår du skal sige JA og NEJ, fordi du kender din unikke måde at mærke svaret og træffe de (for dig) rigtige beslutninger

√ Hvordan du undgår at sidde fast i tvivl og usikkerhed på om du er på rette vej

Det her får du med:

√ Numerologisk workshop: 2 timers online undervisning i selvsabotage

√ Bonus workshop: 2 timers ekstra online undervisning i Human Design

√ Worksheet til at implementere din nye viden

√ Al undervisningsmateriale til evigt eje

√ Adgang til begge workshops straks efter køb

Jeg har spurgt et par stykker af dem der allerede har set workshoppen hvad de synes:

Din investering:

Måske tænker du, at det nok bliver dyrt at slippe for selvsabotage?

Men nu bliver du altså lettet, fordi selvom værdien er langt højere, så kan du få workshoppen + bonus-workshop for kun:
237,50 kr inkl moms! 

Jeps. 4 timers undervisning for det samme beløb som 1 måneds streamningtjenester. Jeg tør godt love dig, at min workshop beriger dit liv mere end Gift ved første blik eller Landmand Søger Kærlighed.. Selvom det er virkelig godt!
Du får adgang straks efter køb! 

Jeg er sikker på du vil elske undervisningen ligeså meget som dem, der allerede har været med!

Du vil ELSKE at arbejde sammen med mig, hvis du ligesom jeg, er VILD med spiritualitet og energiarbejde, som du rent faktisk kan bruge i praksis. 

Jeg har gennem de sidste 5 år undervist i de dele af numerologi og Human Design, som kan skabe reel forandring i dit liv.  

Jeg taler om den forandring du direkte kan mærke på dit energiniveau, humør, relationer eller se på din bankkonto. 

Der er SÅ meget system-viden (fx numerologi, astrologi, human design) som er VILDT spændende og aha-agtigt, men samtidig fluffy og umuligt at implementere. 

Den slags orker jeg slet ikke at bruge tid på…

Min knivskarpe undervisning handler om at skabe bevidsthed på hvem du er, hvorfor du er her og ikke mindst HVORDAN du så udlever det i praksis. 

Jeg deler min viden online gennem workshops og på uddannelsen til Certificeret Essens Guide og Certificeret Essens Numerolog.

Jeg gør de spirituelle teorier til konkrete redskaber og jeg underviser KUN i det, som er gennemtestet og skaber målbare resultater – både i mit eget og mine kunders liv og forretning. 

Mine resultater taler for sig selv: 

+ 40 kvinder har gennemført mine uddannelser i 2021 (nu er langt størstedelen ude og bruge deres nye viden gennem sessioner og kurser med klienter)

+ 1.000.000 kr i omsætning på 10 måneder i 2021!

Dét skete da jeg STOPPEDE med at holde mig selv tilbage, fordi jeg fik bevidsthed på præcis hvordan mit selvsabotagesmønster så ud. Præcis som jeg lærer dig på workshoppen.

Jeg gik altså fra at tjene det samme som en folkeskolelærer til at omsætte for +100.000 kr/mdr og hjælpe MANGE flere – og det er på trods af hjemmepasning af min datter (og 10.000 amninger) hele året.

Jeg ved du kan skabe hvad end du ønsker dig. Men det kræver at du kender de (sneaky) måder, hvor du sabotere dig selv. 

Ofte stillede spørgsmål:

Nej! Du kan bruge principperne uanset om du er selvstændig, hjemmegående, i lønmodtagerjob eller studerer. Uanset vil du få viden der GULD værd. Du lærer dig selv meget bedre at kende og vil helt sikkert få mange AHA-oplevelser undervejs. Workshoppen er bare SÆRLIGT relevant for dig, der er selvstændig eller drømmer om at blive det, fordi det er umuligt at opnå (bæredygtig) succes som selvstændig, hvis du konstant sabotere dig selv.

Nej, du får alt du skal vide i undervisningen. Så du kan sagtens være med, selvom du er helt ny eller kun har snuset lidt til numerologi og/eller Human Design.

Du får en mail med download af alt materiale umiddelbart efter du har gennemført dit køb. Husk at tjekke spam/uønsket hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 30 min efter køb. Skriv til support på info@sofiia.dk, hvis du mod forventning ikke modtager en mail. 

Du har evigt adgang, så du kan se det igen og igen. Du kan downloade alt materiale og gemme det i den mail du får lige efter køb. 

JA det er så meget for dig! Uanset hvor meget du ved, så handler det jo om at leve det. Vi kan altid mestre vores energi på et dybere plan. 

Nej. Der er ikke sparring inkluderet i prisen. Men heldigvis var der flere livedeltagere med da jeg optog workshoppen. De stillede en masse gode spørgsmål, som jeg besvarer undervejs. Du vil derfor sikkert få svar på evt. spørgsmål alligevel. 

Ja, e-bogen dækker kun en lille del af dine væksttemaer, så du får SÅ meget mere med, end du kunne læse i e-bogen!

Fik du ikke svar? Skriv dit spørgsmål til os på info@sofiia.dk.

Sofiia Søgren · CVR: 39028123 · E-mail: info@sofiia.dk
Copyright © 2022 All rights reserved.
Handelsbetingelser