Nemlig det ene spørgsmål du altid skal stille dig selv, inden du overvejer et navneskifte. 

Jeg glæder mig til at løfte sløret for hvad spørgsmålet er og – ikke mindst – hvorfor det netop er dét spørgsmål, som jeg synes er det vigtigste at du spørger dig selv om. 🥰

Spørgsmålet lander i din indbakke om få minutter (tjek dit spam filter, hvis du ikke har modtaget en mail fra mig) og husk at tilføje mig til dit adressekartotek, så du ikke går glip af mine kommende mails med guldkorn, gode tilbud og viden om numerologi og human design.

Men inden du åbner din indbakke for at finde mailen, så vil jeg bare sige tusind tak fordi du har vist mig tillid ved at lukke mig ind i din indbakke. 🤗

Det skal du vide at jeg tager meget seriøst. Jeg sender dig kun tips, tricks, gode tilbud og viden, som jeg ved du vil få noget ud af. 

Jeg glæder mig til at vise dig hvor stor en forskel viden om numerologi og human design kan gøre for dig i dit liv og hvordan det åbner for værktøjer til at du kan leve dit bedste liv, på dine præmisser. 

Men nu..

Tilbage til spørgsmålet du har ventet på. 🤗

Vi ses i din indbakke om lidt ✨

Sofiia Søgren · CVR: 39028123 · E-mail: info@sofiia.dk
Copyright © 2021 All rights reserved.
Handelsbetingelser